Pretul Clonei iPhone de la Meizu

Autor:  | Publicat în:  Meizu 2.106 ori
<b>Pretul Clonei iPhone de la Meizu</b>Iata cum terminalul de la Meizu, clona perfecta a lui iPhone, iese din nou la rampa cu noi detalii despre unul dintre cele mai controversate gadgeturi ale anului. Numit anterior M8 si mai nou miniOne, telefonul soseste in 2 variante: cea de 4GB si cea de...

Iata cum terminalul de la Meizu, clona perfecta a lui iPhone, iese din nou la rampa cu noi detalii despre unul dintre cele mai controversate gadgeturi ale anului.

Numit anterior M8 si mai nou miniOne, telefonul soseste in 2 variante: cea de 4GB si cea de 8GB, ca si modelul dupa care este inspirat Meizu. Costand 310$, in cazul variantei cu 4GB de memorie interna si 400$ pentru cel cu 8GB, miniOne va fi disponibil si intr-o varianta fara camera care va costa 195, respectiv 285 $, in functie de marimea memoriei interne alese.

Din imaginile de mai sus putem deduce ca Meizu continua sa castige faima copiind extrem de vizibil telefonul celor de la Apple. Chiar si functiile sunt similare, sau chiar un pic mai bune decat cele ale iPhone, avand in vedere ca miniOne include: 3G, o camera de 3 megapixeli, un procesor ARM 11 care suporta inregistrari video la 30 fps, Bluetooth si WiFi.

Ramane de vazut daca Meizu va reusi sa intre pe piata inaintea sursei sale de inspiratie, in conditiile in care Apple isi vor respecta data de lansare promisa.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×