Pretul Clonei iPhone de la Meizu

2.152 ori
<b>Pretul Clonei iPhone de la Meizu</b>Iata cum terminalul de la Meizu, clona perfecta a lui iPhone, iese din nou la rampa cu noi detalii despre unul dintre cele mai controversate gadgeturi ale anului. Numit anterior M8 si mai nou miniOne, telefonul soseste in 2 variante: cea de 4GB si cea de...

Iata cum terminalul de la Meizu, clona perfecta a lui iPhone, iese din nou la rampa cu noi detalii despre unul dintre cele mai controversate gadgeturi ale anului.

Numit anterior M8 si mai nou miniOne, telefonul soseste in 2 variante: cea de 4GB si cea de 8GB, ca si modelul dupa care este inspirat Meizu. Costand 310$, in cazul variantei cu 4GB de memorie interna si 400$ pentru cel cu 8GB, miniOne va fi disponibil si intr-o varianta fara camera care va costa 195, respectiv 285 $, in functie de marimea memoriei interne alese.

Din imaginile de mai sus putem deduce ca Meizu continua sa castige faima copiind extrem de vizibil telefonul celor de la Apple. Chiar si functiile sunt similare, sau chiar un pic mai bune decat cele ale iPhone, avand in vedere ca miniOne include: 3G, o camera de 3 megapixeli, un procesor ARM 11 care suporta inregistrari video la 30 fps, Bluetooth si WiFi.

Ramane de vazut daca Meizu va reusi sa intre pe piata inaintea sursei sale de inspiratie, in conditiile in care Apple isi vor respecta data de lansare promisa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×