Disputa intre Cosmote si Zapp

1.425 ori
<b>Disputa intre Cosmote si Zapp</b>Timp de 36 de ore operatorii Telemobil (Zapp) si Cosmote Romania au fost "certati", din cauza intreruperii legaturilor de interconectare dintre acestia. Acest lucru s-a petrecut cu 3 zile in urma, din cauza unor neintelegeri intre companii asupra...

Timp de 36 de ore operatorii Telemobil (Zapp) si Cosmote Romania au fost "certati", din cauza intreruperii legaturilor de interconectare dintre acestia.

Acest lucru s-a petrecut cu 3 zile in urma, din cauza unor neintelegeri intre companii asupra tarifelor de interconectare, fapt ce a afectat in jur de 2 milioane de clienti ai operatorilor. Zapp nu a fost de acord cu tariful de 0.12 dolari/minut, pentru apeluri si 0.03 dolari/sms, acestea fiind cu 20% mai mari decat tarifele propuse initial.

Acordul in care se mentioneaza interconectarea celor 2 operatori dateaza din perioada in care Cosmote avea abia 50.000 de utilizatori, dar acum operatorul de origine elena a ajuns la 1.2 milioane clienti, situatia este mult schimbata. Acest acord a expirat la data de 1 martie, cand Zapp a intrerupt interconectarea cu Cosmote.

La ora actuala exista o conectivitate temporara stabilita intre cei 2 provideri, dar nu stim cat va mai dura aceasta, avand in vedere neintelegerile dintre cele 2 companii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×