Prima imagine cu Samsung SGH-E236

Autor:  | Publicat în:  Samsung 783 ori
<b>Prima imagine cu Samsung SGH-E236</b>Vazusem documentele oficiale de aprobare a acestui telefon, prin intermediul organizatiei FCC cu 3 luni in urma. Acum va oferim in premiera, o imagine a acestui terminal: Samsung SGH-E236 este dotat cu un music player care suporta fisiere audio in format...

Vazusem documentele oficiale de aprobare a acestui telefon, prin intermediul organizatiei FCC cu 3 luni in urma. Acum va oferim in premiera, o imagine a acestui terminal:

Samsung SGH-E236 este dotat cu un music player care suporta fisiere audio in format MP3/AAC, iar telefonul poate fi considerat un low end, tintind catre marea masa a publicului. Modelul este dotat doar cu un display la o rezolutie de 128x160 si o camera de 0.3 megapixeli. Un posibil buton pentru navigare in forma unui speaker se afla sub display-ul extern si tastele cu functii muzicale.

La urma urmei, handsetul nu este chiar atat de rau, avand in vedere ca include sloturi pentru carduri microSD, in caz ca doriti sa aveti la indemana melodiile preferate. Un telefon cu pronuntate functii muzicale la un pret redus este o veste buna pentru tinerii care si-au cheltuit majoritatea banilor in vacanta de vara. Astfel, in locul costisitoarelor Sony Ericsson Walkman, publicul ar putea alege un Samsung SGH-E236, evident atunci cand va fi disponibil.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×