Primavară timpurie de la Orange, cu Motorola Defy și LG Optimus Black

4.115 ori
<b>Primavară timpurie de la Orange, cu Motorola Defy și LG Optimus Black</b>Se pare că primăvara va sosi înaintea ghioceilor în țara noastră, deoarece Orange România are planuri mari pentru luna martie. După cum ne informează Inspectorgadget, operatorul va lansa în martie recent anunțatul smartphone LG Optimus Black,...

Se pare că primăvara va sosi înaintea ghioceilor în țara noastră, deoarece Orange România are planuri mari pentru luna martie. După cum ne informează Inspectorgadget, operatorul va lansa în martie recent anunțatul smartphone LG Optimus Black, pe care îl puteți vedea în oferta de mai jos împreună cu Motorola Defy.

Defy va sosi pe piață în această lună, iar prețul său este un mister deocamdată, după cum este și cel al noului terminal LG. în ce privește handsetul Motorola, el este excelent pentru socializare și chat și aflăm că vine cu un display touch capacitiv de 3.7 inch, protejat de un strat Gorilla Glass, plus 2GB memorie internă și 512MB RAM.

Moto Defy suportă conectivitate HSDPA, WiFi, DLNA, iar bateria sa oferă până la 6 ore și 48 de minute de convorbiri. LG Optimus Black a fost recent confirmat oficial și reprezintă o premieră mondială prin faptul că este primul telefon mobil cu cameră frontală de 2MP. Dotările sale mai includ un ecran de 4 inch, o cameră principală de 5MP cu suport pentru captură 720p și Android 2.2 Froyo drept OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×