Dell Venue disponibil acum! Varianta Android a celui mai apreciat telefon Windows Phone 7

Autor:  | Publicat în:  Dell 1.853 ori
<b>Dell Venue disponibil acum! Varianta Android a celui mai apreciat telefon Windows Phone 7</b>Dell Venue Pro a fost cel mai apreciat telefon Windows Phone 7 la momentul prezentării acestui OS în premieră, în special datorită formatului său unic pentru această platformă. Ei bine, Dell s-a gândit că nu ar strica o ramificare și a lansat...

Dell Venue Pro a fost cel mai apreciat telefon Windows Phone 7 la momentul prezentării acestui OS în premieră, în special datorită formatului său unic pentru această platformă. Ei bine, Dell s-a gândit că nu ar strica o ramificare și a lansat versiunea Dell Venue, care renunță la tastatură fizică și adoptă Android în loc de WP7.

Terminalul poate fi admirat în imaginea de mai sus și aflăm că vine cu un ecran AMOLED capacitiv multitouch WVGA de 4.1 inch, plus o cameră de 8 megapixeli în partea din spate. în partea frontală se află 3 butoane navigaționale în loc de 4, iar handsetul rulează Froyo. Performanța acestui terminal Dell va fi de top, având în vedere faptul că el folosește un procesor QSD 8250 de 1GHz.

Ecranul este protejat de un strat Gorilla Glass și trebuie să menționăm că telefonul este vândut la liber pe site-ul Dell cu un preț de 500 de dolari. Data de livrare a acestui handset cu greutate de 164 de grame este 18 februarie 2011.

Dell Venue disponibil acum! Varianta Android a celui mai apreciat telefon Windows Phone 7

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×