Primele detalii despre camera lui Samsung Galaxy S6 sunt dezvăluite; vom primi un senzor de 20 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 725 ori
<b>Primele detalii despre camera lui Samsung Galaxy S6 sunt dezvăluite; vom primi un senzor de 20 megapixeli</b>Astăzi, cei de la Sammobile.com, o sursă de încredere atunci când vine vorba despre informațiile cu privire la noi terminale Samsung ce urmează a fi lansate pe piață, ne dezvăluie câteva detalii despre funcțiile camerei foto pe care modelul...

Astăzi, cei de la Sammobile.com, o sursă de încredere atunci când vine vorba despre informațiile cu privire la noi terminale Samsung ce urmează a fi lansate pe piață, ne dezvăluie câteva detalii despre funcțiile camerei foto pe care modelul Galaxy S6 o va aduce la pachet împreună cu alte specificați hardware.

Aflați că aceste informații au fost obținute prin intermediul unei surse interne din cadrul Samsung ce a reușit să punâ mâna preț de câteva minute pe o versiune prototip a viitorului flagship ce va fi lansat oficial la începutul lunii martie. Acesta declară că într-adevăr device-ul în cauză va sosi cu un senzor foto principal de 20 megapixeli însoțit de OIS, și cu o cameră frontală de 5 megapixeli similară cu cea de pe terminalale Galaxy A.

Senzorul foto principal integrat pe acest model ne va permite realizarea de fotografii la rezoluții variate de 20 mpx, 15 mpx, 8 mpx, 6 mpx, cât și 2.4 megapixeli (2048 x 1152 pixeli). Totodată, ni se dezvăluie faptul că pachetul software va sosi cu un mod Pro pentru camera foto, funcție prin care avem posibilitatea de a alege între 3 variante de focalizare printre care și un mod manual.

De asemenea, am putea primi și funcții prin care vom putea controla viteza declanșatorului foto, abilitatea de a salva imagini în format RAW, cât și o nouă aplicație Galerie care va aduce îmbunătățiri la capitolul experiență de utilizare. Cu toate acestea, informațiile nu sunt confirmate până în momentul lansării oficiale programată pentru data de 1 martie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×