Primele detalii despre următoarele procesoare Snapdragon 815 și Snapdragon 820 ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.068 ori
<b>Primele detalii despre următoarele procesoare Snapdragon 815 și Snapdragon 820 ajung pe web</b>Dacă în acest moment în portofoliul de produse al celor de la Qualcomm, modelul Snapdragon 810 este cel mai puternic chip din gamă, în curând locul acestuia ar putea fi luat de către nimeni altul decât Snapdragon 820, procesor despre care astăzi...

Dacă în acest moment în portofoliul de produse al celor de la Qualcomm, modelul Snapdragon 810 este cel mai puternic chip din gamă, în curând locul acestuia ar putea fi luat de către nimeni altul decât Snapdragon 820, procesor despre care astăzi aflăm o serie de prime detalii. De asemenea, sunt dezvăluite informații și despre alte chip-uri ce urmează a fi introduse pe piață de către producătorul american.

Din câte se pare, sursa acestor informații este contul de Twitter @leaksfly ce este specializat în dezvăluirea de leak-uri după cum și denumirea sa sugerează. Astfel, din cadrul unei liste putem observa faptul că Qualcomm pregătește 6 noi procesoare, mai precis modelele: Snapdragon 616, Snapdragon 620, Snapdragon 625, Snapdragon 629, Snapdragon 815, și desigur Snapdragon 820.

Observăm că aceste noi chip-uri sosesc în variante cu 4 sau 8 nuclee, cât și cu un modul LTE-A Cat.10. Ne concentrăm atenția în special asupra lui Snapdragon 815, procesor octa-core care ar putea aduce o arhitectură de tip big.LITTLE ( 4 nuclee + 4 nuclee), un GPU Adreno 450, și un slot LPDDR4.

De asemenea este dezvăluit și chip-ul vârf de gamă, și anume Snapdragon 820. Acest model true octa-core pe 64-bit va aduce un GPU Adreno 530, un slot LPDDR4 RAM și tehnologia LTE Cat.10. Cu toate acestea, detaliile de mai sus sosesc doar sub forma unui zvon, așa că mai avem de așteptat o bună perioadă de timp până când Qualcomm va confirma sau infirma aceste specificații.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×