HTC One M9 fotografiat hands on În premieră, aduce mult cu predecesorii săi

1.716 ori
<b>HTC One M9 fotografiat hands on În premieră, aduce mult cu predecesorii săi</b>HTC One M9 se apropie încet, dar sigur de lansare și astăzi vedem și primele fotografii hands on cu acest model. E drept că nu putem garanta autenticitatea lor, dar premiera rămâne. HTC Hima ar urma să fie lansat la MWC 2015, drept succesorul lui...

HTC One M9 se apropie încet, dar sigur de lansare și astăzi vedem și primele fotografii hands on cu acest model. E drept că nu putem garanta autenticitatea lor, dar premiera rămâne. HTC Hima ar urma să fie lansat la MWC 2015, drept succesorul lui HTC One M8.

Va exista o conferință de presă pe 1 martie, la care HTC a trimis deja invitațiile. Cei de la nowhereelse.fr, care au publicat fotografiile garantează pentru sursa lor, afimand că e de încredere. Acest model include difuzoare stereo frontale, cu siguranță păstrând tehnologia BoomSound, iar în zona superioară se afla camera selfie și senzorii. Marginile ecranului par destul de mari, având în vedere pretențiile actuale.

HTC One M9 fotografiat hands on În premieră, aduce mult cu predecesorii săi

Telefonul pare fabricat din metal, probabil aluminiu, cu acele benzi de plastic pentru antene. Spatele e rotunjit, iar camera nu mai este una duala, ci singulară și are o lentilă de dimensiune destul de mare. Primim și un blitz dual LED și există și o porțiune a spatelui telefonului pe care nu o vedem și ne întrebăm ce poate ascunde acolo. Aflăm că HTC Hima va păstra ecranul Full HD de 5 inch, dar va primi noul procesor Snapdragon 810, 3 GB RAM și o cameră de 20.7 MP în spate, plus una frontală de 13 MP.

Cum vi se par imaginile si designul? La inaltimea asteptarilor sau sub?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×