ZTE Blade V2 este un smartphone 64 bit accesibil, axat pe selfie-uri

Autor:  | Publicat în:  ZTE 862 ori
<b>ZTE Blade V2 este un smartphone 64 bit accesibil, axat pe selfie-uri</b>Moda telefoanelor 64 bit cu preț accesibil evoluează, iar astăzi vedem un terminal ZTE de acest gen. E vorba despre ZTE Blade V2, pe care îl puteți admira mai jos și care este unul dintre multele handseturi axate pe funcția selfie din ultima vreme....

Moda telefoanelor 64 bit cu preț accesibil evoluează, iar astăzi vedem un terminal ZTE de acest gen. E vorba despre ZTE Blade V2, pe care îl puteți admira mai jos și care este unul dintre multele handseturi axate pe funcția selfie din ultima vreme.

ZTE Blade V2 e aparent o versiune îmbunătățită a modelului Blade Vec 4G, lansat în 2014. Acest smartphone include un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410, o baterie de 2400 mAh, deci mai mare decât cea de 2300 mAh de pe ZTE Blade Vec 4G. Noul venit include și o cameră selfie de 5 MP, care suporta declanșarea capturii prin gesturi. Acest telefon rulează Android 4.4 KitKat și integrează un display 720p de 5 inch.

ZTE Blade V2

în plus, Blade V2 vine cu suport 4G LTE, o cameră principală de 13 megapixeli, 1 GB RAM și 8 GB stocare. El include și Bluetooth 4.0 pe lista de dotări, slot microSD și un design minimalist și interesant al butoanelor fizice. Nu avem încă un preț pentru acest produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×