Primele fotografii realizate cu camera lui HTC One și un clip video demonstrativ (Video)

1.723 ori
<b>Primele fotografii realizate cu camera lui HTC One și un clip video demonstrativ (Video)</b>Probabil cel mai interesant aspect al telefonului HTC One este camera sa de 4 megapixeli, sau mai bine zis de ultrapixeli. Handsetul a fost prezentat oficial ieri la Londra și la această oră chiar și jurnaliștii și experții din domeniu încearcă...

Probabil cel mai interesant aspect al telefonului HTC One este camera sa de 4 megapixeli, sau mai bine zis de ultrapixeli. Handsetul a fost prezentat oficial ieri la Londra și la această oră chiar și jurnaliștii și experții din domeniu încearcă să înțeleagă ce ascunde de fapt această cameră. Mai jos aveți câteva mostre foto și video realizate cu camera lui One la fața locului.

Trebuie menționat că în cazul camerei lui HTC One pixelii au 4 microni, în vreme ce un smartphone modern are pixeli de 2 microni, iar un DSLR Canon de nouă generație pixeli de 29 de microni. Avem și o lentilă de 28 mm F/2.0 pe HTC One și trebuie să recunosc că nu sunt foarte impresionat de calitatea fotografiilor realizate cu acest telefon. Cu filmarea în schimb e total altă poveste. Captură video este excelentă și captura audio realizată simultan impresionează și ea plăcut prin claritate.

Primele fotografii realizate cu camera lui HTC One și un clip video demonstrativ (Video)

Felul în care senzorul se adaptează la trecerea de la lumina frontală de la eveniment la o zonă mai întunecată este excelent și nivelul detaliilor și reprezentarea tridimensională a DSLR-ului filmat arata fantastic. încă nu este clar numărul de cadre pe secundă atinse la filmarea cu acest device. Unele site-uri afirma că e vorba de captură video 1080p la 30 FPS, altele la 60 FPS. Bănuiesc că totul se va clarifica în următoarele zile, dar până acum concluzia e ca pe zona de fotografii nu suntem impresionați, iar în cea video ne declarăm fani ai camerei.

Primele fotografii realizate cu camera lui HTC One și un clip video demonstrativ (Video)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×