Primele imagini cu BlackBerry Dakota (sau Magnum) isi fac aparitia

1.987 ori
<b>Primele imagini cu BlackBerry Dakota (sau Magnum) isi fac aparitia</b>Terminalul prezent in imaginea de mai jos este fie un BlackBerry Dakota, fie un prototip de Magnum, terminal mai vechi produs de RIM si nelansat inca. Daca avem de-a face cu Dakota, exista sanse ca el sa ajunga pe piata, dar cu Magnum sansele sunt slabe....

Terminalul prezent in imaginea de mai jos este fie un BlackBerry Dakota, fie un prototip de Magnum, terminal mai vechi produs de RIM si nelansat inca. Daca avem de-a face cu Dakota, exista sanse ca el sa ajunga pe piata, dar cu Magnum sansele sunt slabe.

BlackBerry Dakota are o marime similara cu cea a lui Bold 9000, vine cu suport pentru conectivitate 3G, display touchscreen si o tastatura full QWERTY. In plus, zvonurile afirma ca acest handset foloseste o "lentila lichida" pentru a obtine fotografii de inalta calitate. Scapata initial pe Twitter, imaginea surprinde dezvaluind faptul ca acest BlackBerry nu foloseste un trackball sau trackpad.

Aparent, Magnum a fost predecesorul modelului Dakota, renuntandu-se la primul pentru a recicla designul si a crea cel de-al doilea model. Deocamdata putem doar specula pe seama acestui model BlackBerry neobisnuit, dar pana la informatii mai noi, il consideram doar un prototip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×