Telefonul modular Modu soseste in Romania saptamana viitoare!

2.342 ori
<b>Telefonul modular Modu soseste in Romania saptamana viitoare!</b>Iata ca anul 2010 incepe bine, cu o lansare importanta, cea a telefonului modular Modu in tara noastra. Acest debut va avea loc saptamana viitoare, iar Cristian Manafu ne informeaza ca Evensys va organiza un eveniment in cadrul caruia TDT Distribution va...

Iata ca anul 2010 incepe bine, cu o lansare importanta, cea a telefonului modular Modu in tara noastra. Acest debut va avea loc saptamana viitoare, iar Cristian Manafu ne informeaza ca Evensys va organiza un eveniment in cadrul caruia TDT Distribution va lansa handsetul. Vom primi si noi acest model pentru teste, de indata ce el este disponibil, deci asteptati-va la o recenzie, cat de curand. Mai trebuie sa stiti ca telefonul va fi prezentat de Dov Moran in persoana, fondatorul si presedintele companiei Modu.

Telefonul Modu

Dan Dragomir, de la Financiarul scrie despre aceasta lansare pe blogul sau personal, mentionand ca hansdetul Modu a aparut prin 2007 si este definitia personalizarii. Astfel, in loc sa schimbam carcasele telefonului dupa cum ne permit Samsung Corby sau unele modele Nokia, vom putea folosi carcase "tunabile", care ofera functii in plus telefonului.

Ideea din spatele acestui telefon este prezentata in clipul de mai jos, pe care l-am descoperit pe forumtehnic.com, prin intermediul unui tweet al lui Daniel Chetroni, care scrie foarte interesant aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×