Primele imagini spion cu Nokia E90 Communicator

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.855 ori
<b>Primele imagini spion cu Nokia E90 Communicator</b>Pentru fanii Nokia si fanii tastaturilor QWERTY, iata o supriza placuta: primele poze cu E90 Communicator, zvonul concretizat al firmei finlandeze. Desi telefonul nu a fost inca anuntat oficial, va putem dezvalui specificatiile sale tehnice. Dupa cum se...

Pentru fanii Nokia si fanii tastaturilor QWERTY, iata o supriza placuta: primele poze cu E90 Communicator, zvonul concretizat al firmei finlandeze. Desi telefonul nu a fost inca anuntat oficial, va putem dezvalui specificatiile sale tehnice.

Dupa cum se vede si in aceste poze, E90 se deschide ca si modelul 9500, iar inchis seamana cu modelul 9300. Avand o camera de 3.2 megapixeli si o rezolutie uriasa, de 800x352, telefonul suporta 16 milioane de culori pe ambele sale display-uri (cel intern cu rezolutia mentionata mai sus si cel extern cu rezolutia de 240x320). Toate aplicatiile pot rula pe oricare dintre aceste ecrane si trebuie de asemenea sa mentionam ca telefonul dispune si de HSDPA, WiFI si quad-band GSM.

Vom vedea cu siguranta acest model la 3GSM, incalcand trendul touch-screenurilor si pastrand tastatura QWERTY. E90 va folosi cea de-a treia editie a sistemului de operare Series 60, dar nu stim inca viteza procesorului care va rula toate aceste aplicatii. O camera secundara VGA va suporta functia de video-conferinta si nu cunoastem detalii despre memoria sa interna, dar stim ca va suporta carduri Micro SD.

Nerabdarea creste in timp ce fotografii ale exponatelor de la 3GSM ies la iveala cu cateva zile inaintea marelui event al telefoniei mobile.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×