Primele poze facute cu un iPhone!

2.065 ori
<b>Primele poze facute cu un iPhone!</b>Multe intrebari si-au gasit raspunsul in ianuarie odata cu prezentarea oficiala a mult-asteptatului iPhone, dar una ramane in continuare fara solutie: cum arata pozele facute cu ajutorul terminalului de la Apple? Iata 2 mostre: Oare prin ce metode...

Multe intrebari si-au gasit raspunsul in ianuarie odata cu prezentarea oficiala a mult-asteptatului iPhone, dar una ramane in continuare fara solutie: cum arata pozele facute cu ajutorul terminalului de la Apple? Iata 2 mostre:

Poze facute cu un iPhone

Oare prin ce metode supranaturale am gasit aceste poze? Simplu, cautand in mod constant pe Google "Apple iPhone", iar pozele de mai sus au aparut pe Flickr, cu 2 zile in urma. Pentru o camera de 2 megapixeli prima poza este grozava, dar a doua arata oribil. Care sa fie capacitatea reala a camerei terminalului de la Apple? Iata si caracteristicile uneia dintre imagini:

Camera: Apple iPhone
Aperture: f/2.8
Orientare: rotit 90 de grade in sensul acelor de ceasornic
Data si ora: 2007:04:21, 10:23:45
Color Space: sRGB
Tag::EXIF::0xA500: 11/5
Compresia: JPEG
Latimea imaginii: 1600 pixeli
Inaltimea imaginii: 1200 pixeli

Am putea crede ca persoana care a postat aceste poze este un angajat al Apple, dar un lucru ciudat s-a petrecut la putin timp dupa ce aceste poze au inceput sa castige notorietate. Ele au fost marcate drept private in cadrul Flickr si apoi sterse. Sa avem de-a face oare cu niste poze "scurse" din greseaal de la Apple? Nerabdarea creste in timp ce data cand iPhone va fi disponibil se apropie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×