Intel lucreaza la un ecran flexibil pentru terminalele mobile

Autor:  | Publicat în:  Intel 1.069 ori
<b>Intel lucreaza la un ecran flexibil pentru terminalele mobile</b>Exista numeroase eforturi in dezvoltarea unor displayuri flexibile care sa fie si viabile la nivel comercial. Ele ar putea reprezenta viitorul intr-o lume a terminalelor reduse ca dimensiuni. Intel cunoaste toate datele problemei si a intrat in aceasta...

Exista numeroase eforturi in dezvoltarea unor displayuri flexibile care sa fie si viabile la nivel comercial. Ele ar putea reprezenta viitorul intr-o lume a terminalelor reduse ca dimensiuni.

Intel cunoaste toate datele problemei si a intrat in aceasta cursa a producerii unui ecran flexibil viabil, prezentandu-si tehnologia, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus. Patentul se numeste "metode pentru fabricarea unui display flexibil", iar ecranul va fi fabricat in prima faza prin selectarea a doua straturi flexibile. Apoi se vor forma cateva elemente magnetice ale display-ului si va exista reflectivitate controlabila magnetic intre primul si cel de-al doilea strat flexibil.

Pixelii se vor forma intre o pereche de straturi flexibile non-conductoare, iar fiecare pixel controlabil magnetic va include un inel flexibil pozitionat intre straturile non-conductoare. Confuzia este probabil destul de mare dupa citirea propozitiilor anterioare, dar stim cu siguranta ca Intel va folosi aceste displayuri pentru terminale portabile, cum ar fi PDA-uri, GPS-uri sau browsere web portabile. Nu suntem experti in domeniul producerii de display-uri si nu va putem spune cu exactitate cat de viabil este acest concept, dar cu toate eforturile companiilor in acest domeniu, vom vedea o varianta operabila cat de curand.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×