Primele precomenzi ale lui Nokia X6 onorate astazi

5.599 ori
<b>Primele precomenzi ale lui Nokia X6 onorate astazi</b>Mult-asteptatul telefon muzical cu ecran touch capacitiv Nokia X6 va ajunge pe mana posesorilor care l-au precomandat chiar astazi, dar doar daca acestia locuiesc in Marea Britanie sau Finlanda. Avem de-a face cu un handset din seria Comes With Music, iar...

Mult-asteptatul telefon muzical cu ecran touch capacitiv Nokia X6 va ajunge pe mana posesorilor care l-au precomandat chiar astazi, dar doar daca acestia locuiesc in Marea Britanie sau Finlanda.

Avem de-a face cu un handset din seria Comes With Music, iar X6 foloseste un display touchscreen capacitiv de 3.2 inchi, o memorie interna de 32GB si este bazat pe platforma S60 5th Edition. Printre dotarile sale se numara si o camera de 5 megapixeli cu blitz dual LED, TV out si un ecran Home customizabil prin intermediul unor functii media/social.

X6 costa 450 de euro
, fara taxe si implicarea operatorilor de telefonie, iar daca pretul vi se pare absurd pentru un music phone, aflati ca prin el platiti de fapt serviciul Comes With Music. Acesta este o oferta de genul "all you can eat", permitand utilizatorilor sa descarce oricate melodii doresc, pe acest terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×