Schite din 2006, arata cum a fost conceputa interfata TouchFLO 3D

1.962 ori
<b>Schite din 2006, arata cum a fost conceputa interfata TouchFLO 3D</b>In cadrul videocastului Engadget Show, Drew Bamford, director HTC pe sectiunea "User Experience" a oferit detalii despre conceptul din spatele interfatei TouchFLO 3D. Aceasta si-a facut pentru prima oara aparitia pe HTC Touch Diamond si iata ca acum putem...

In cadrul videocastului Engadget Show, Drew Bamford, director HTC pe sectiunea "User Experience" a oferit detalii despre conceptul din spatele interfatei TouchFLO 3D. Aceasta si-a facut pentru prima oara aparitia pe HTC Touch Diamond si iata ca acum putem vedea cateva schite ale versiunii originale.

Schitele dateaza din 2006, pe cand interfata era doar un concept si putem observa un framework pentru TouchFLO 3D, plus o lista de posibile taburi ce ar putea fi integrate in UI. Printre taburile la care s-a renuntat in varianta finala se numara RSS, Video/TV, TiVo/Slingbox, Navigation/Traffic si alte cateva.

TouchFlo 3D, schite

Observati ca ierarhia panourilor din TouchFLO include si cateva sub-panouri, cum ar fi cele dedicate contactelor. Bamford a inclus in acest concept si ideea controlului tridimensional implementat in tabul Music si People (efecte 3D si navigare stil x-y-z).

Continuand sa privim schitele, descoperim ca HTC planuise sa adauge taburi extra contactelor, permitand utilizatorilor sa joace jocuri intre ei direct din lista de contacte, sa afle locatia respectivelor persoane, sa le vada blogurile sau pozele de pe Flickr.

TouchFlo 3D, schite

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×