Primele presupuse imagini cu Nokia Catwalk Își fac apariția, telefonul nu e prea arătos

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.091 ori
<b>Primele presupuse imagini cu Nokia Catwalk Își fac apariția, telefonul nu e prea arătos</b>Ni se vorbește despre Nokia Catwalk drept urmașul lui Lumia 920 de ceva vreme, dar fără a vedea imagini cu acest nou venit. Ei bine astăzi avem ocazia să vedem două fotografii cu terminalul, pe care îl puteți admira mai jos... și sincer să fiu...

Ni se vorbește despre Nokia Catwalk drept urmașul lui Lumia 920 de ceva vreme, dar fără a vedea imagini cu acest nou venit. Ei bine astăzi avem ocazia să vedem două fotografii cu terminalul, pe care îl puteți admira mai jos... și sincer să fiu nu arată prea revoluționar.

Imaginile au apărut pe rețeaua chineză de socializare Weibo, dar înainte să fiți prea încântați de acest model, aflați că în China se întâmplă destul de des să fie clonate telefoanele nelansate încă. Nokia Catwalk pare a fi fabricat din 2 materiale, iar unul ar putea fi metal, producătorul finlandez renunțând la policarbonat, cel puțin pentru acest model. Există și o teorie ca de fapt Catwalk ar avea carcasa fabricată tot din policarbonat, deoarece o carcasă metalică ar dăuna sistemului de încărcare wireless.

Nokia Catwalk

La acest design remarcăm că jackul audio și slotul SIM se afla în partea superioară și se observă și un port microUSB, deși acela ar putea fi un HDMI, dar nu se vedea prea clar despre ce e vorba. Cel mai surprinzător aspect al acestui telefon e camera și amplasarea sa centrală, care nu creează un aspect vizual prea plăcut. Remarc și că zona camerei e destul de protuberanta, ceea ce duce cu gândul la un senzor Pureview cu rezoluție ridicată.

Conform ultimelor zvonuri, Nokia Catwalk va veni cu un display OctaLED de 4.5 inch, cu rezoluție 1280 x 768, procesor dual core Snapdragon S4 și 1 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×