Nokia lucrează la un phablet similar cu Galaxy Note, se lansează În iulie (Surse)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 880 ori
<b>Nokia lucrează la un phablet similar cu Galaxy Note, se lansează În iulie (Surse)</b>Am mai auzit și în trecut teoria cu phabletul Nokia, ba chiar se vehicula și un nume de cod la un moment dat, Juggernaut. Ei bine iată că ideea unui terminal Nokia cu ecran mai mare de 5 inch revine, de această dată fiind citate surse din cadrul...

Am mai auzit și în trecut teoria cu phabletul Nokia, ba chiar se vehicula și un nume de cod la un moment dat, Juggernaut. Ei bine iată că ideea unui terminal Nokia cu ecran mai mare de 5 inch revine, de această dată fiind citate surse din cadrul companiei finlandeze.

Site-ul Financial Times a răspândit informația, afirmând că surse de la Nokia au confirmat că noul terminal va putea fi folosit ca tableta și ca telefon. El va avea o mărime apropiată de cea a lui Samsung Galaxy Note și dotări mai avansate decât acel model. Aceeași sursă afirmă și că Nokia va lansa mult așteptatul telefon cu camera PureView de 41 megapixeli și Windows Phone undeva în iulie.

împreună cu acel terminal va sosi și o versiune mai ușoară și mai compactă de Lumia 920, cu dotări mai bune, iar în toamna vom vedea o versiune de Lumia 920 cu preț scăzut. în ce privește phabletul și el ar putea sosi în iulie și dacă mă întrebați pe mine, e posibil să vedem măcar 2-3 modele noi Nokia în cadrul evenimentului BUILD 2013 din iunie, unde Microsoft ar putea anunța Windows Phone Blue.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×