Primele preturi oficiale pentru HTC Touch Pro2 si Diamond2 au fost anuntate

2.370 ori
<b>Primele preturi oficiale pentru HTC Touch Pro2 si Diamond2 au fost anuntate</b>Daca sunteti nerabdatori sa aflati informatii despre Touch Pro2 si Touch Diamond2, trebuie sa stiti ca preturile terminalelor tocmai au fost facute oficiale, cel putin in variantele care se vor lansa in Singapore. Va reamintim ca acestea sunt primele...

Daca sunteti nerabdatori sa aflati informatii despre Touch Pro2 si Touch Diamond2, trebuie sa stiti ca preturile terminalelor tocmai au fost facute oficiale, cel putin in variantele care se vor lansa in Singapore.

Va reamintim ca acestea sunt primele handseturi care permit upgrade-ul la Windows Mobile 6.5, iar Pro2 va costa 887 de dolari, in vreme ce Diamond2 va sosi la pretul de 726 dolari. Daca sumele vi se par prea mari, retineti ca smartphone-urile vor fi disponibile la liber, deblocate, deci fara abonamente.

Noile HTC-uri vor fi puse in vanzare incepand cu jumatatea lunii mai, respectiv sfarsitul lui iunie 2009, in functie de tara in care va aflati, astfel ca in Romania ele vor ajunge probabil la finalul verii. Va reamintim ca ambele terminale folosesc interfata TouchFLO 3D, care a primit un upgrade recent, fiind mai bine integrata in OS-ul Windows Mobile 6.1.

Atuul principal al lui Touch Pro2 si Diamond2 este constituit de o bara zoom touch sensitive care permite un zoom mai rapid in paginile web, emailuri, mesaje text, imagini sau documente.

[Via: Mobilewhack.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×