Kyocera prezinta telefonul concept EOS, dotat cu display flexibil OLED

1.637 ori
<b>Kyocera prezinta telefonul concept EOS, dotat cu display flexibil OLED</b>In ciuda faptului ca showul CTIA Wireless 2009 s-a terminat de mai bine de 2 saptamani, iata ca un telefon concept al celor de la Kyocera a intrat de abia acum in atentia presei. Este vorba despre EOS, terminal dotat cu display flexibil OLED, care poate...

In ciuda faptului ca showul CTIA Wireless 2009 s-a terminat de mai bine de 2 saptamani, iata ca un telefon concept al celor de la Kyocera a intrat de abia acum in atentia presei. Este vorba despre EOS, terminal dotat cu display flexibil OLED, care poate fi admirat mai jos si a fost prezentat in cadrul showului:

Handsetul poate fi "indoit", in stilul unui portofel, dar el se va deschide sub forma a 2 noi configuratii: modul portrait QWERTY si mod widescreen OLED display. Samsung a prezentat o tehnologie similara in cadrul CES 2009, dar handsetul sau era mai putin impresionant (si mai gros) decat cel din imaginile pe care le puteti admira aici.

Kyocera EOS

Partea fascinanta a conceptului nu se incheie aici, de vreme ce Kyocera a incorporat pe telefonul concept o tastatura formata din butoane care se aplatizeaza atunci cand nu sunt folosite si o metoda de incarcare bazata pe generatoare piezoelectrice. Compania a afirmat ca doreste ca macar cateva dintre aceste tehnologii sa fie implementate pe viitoarele sale terminale.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×