Se pregateste un nou iPhone, cu interfata dinamica si camera frontala!

1.271 ori
<b>Se pregateste un nou iPhone, cu interfata dinamica si camera frontala!</b>Apple tocmai a depus cererea pentru patentarea unui nou model de iPhone, terminal care va sosi cu o camera frontala si o interfata dinamica, dupa cum indica documentele oficiale. Aflam si ca interfata se va modifica in functie de miscarile utilizatorului,...

Apple tocmai a depus cererea pentru patentarea unui nou model de iPhone, terminal care va sosi cu o camera frontala si o interfata dinamica, dupa cum indica documentele oficiale.

Aflam si ca interfata se va modifica in functie de miscarile utilizatorului, iar prezenta camerei sale frontale indica in sfarsit includerea suportului pentru videoconvorbiri pe lista de specificatii. Senzorii de miscare de pe noul iPhone vor putea detecta daca utilizatorul face jogging, spre exemplu, interfata adaptandu-se dinamic la aceasta situatie, prin afisarea unor iconuri mai mari, cu care se va interactiona mai usor in timpul alergarii.

Potentialul tehnologiei care "simte" activitatea utilizatorului este mare, schimbandu-se astfel intreg conceptul de "profiluri" ale unui handset, care va trece singur in mod silentios sau isi va creste volumul daca sunteti in aer liber. Apple planuieste sa implementeze si o metoda de autentificare biometrica pentru posesorii de iPhone si computere Mac, obtinand un nivel ridicat de securitate pe aceste terminale.

Pe cand si o versiune comerciala a acestor tehnologii?

[Via: Intomobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×