Primele telefoane Prestigio cu Android și dual-sim pentru Europa

Autor:  | Publicat în:  Android 2.635 ori
<b>Primele telefoane Prestigio cu Android și dual-sim pentru Europa</b>Piața de telefoane Android cu funcția dual-sim primește o nouă companie care debutează cu trei telefoane, Prestigio și a sa gamă MultiPhone. Prestigio este mai degrabă cunoscut pentru tabletele sale cu Android care, în general, au primit...

Piața de telefoane Android cu funcția dual-sim primește o nouă companie care debutează cu trei telefoane, Prestigio și a sa gamă MultiPhone. Prestigio este mai degrabă cunoscut pentru tabletele sale cu Android care, în general, au primit aprecieri pozitive încadrându-se în segmentul best buy, oferă un hardware cât mai bun la un preț redus.

Ambiționați de evoluția gamei lor de tablet pc-uri au ales să intre în Europa cu trei telefoane ce rulează Android, dar dispun și de conectivitat dual-sim.

Cele trei modele sunt: MultiPhone 4300 DUO, MultiPhone 4040 DUO, Multiphone 3500 DUO. și câteva detalii legate de fiecare telefon în parte, începem cu vârful de gamă:

a. Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Integrează un display IPS de 4.3 inch, procesor single core la 1 GHz, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 3G, bluetooth, Wi-Fi, cameră frontală de 0.3 Megapixeli și principală de 5 Megapixeli cu autofocus, GPS, radio FM.

b. Prestigio MultiPhone 4040 DUO

Identic cu smartphone-ul de mai sus ca și hardware. Diferența este dată de dimensiunea ecranului care coboară la 4 inch.

c. Prestigio MultiPhone 3500 DUO

Aduce un display de 3.5 inch, procesor de 1 GHz, Android 2.3 Gingerbread, cameră de 2 Megapixeli.

Aceste telefoane ar trebui să iasă în evidență printr-un preț de achiziție cât mai bun, concurența este puternică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×