Primul contact Mobilissimo cu o tabletă dual boot: modelul Chuwi Vi8 vine cu Android şi Windows 8.1 la bord

1.629 ori
<b>Primul contact Mobilissimo cu o tabletă dual boot: modelul Chuwi Vi8 vine cu Android şi Windows 8.1 la bord</b>Am scris despre tablete dual boot de c&acirc;teva ori p&acirc;nă acum, dar iată că &icirc;n aceste zile avem şi şansa de a pune m&acirc;na pe una. E vorba despre modelul Chuwi Vi8, care vine direct din China prin retailerul Gearbest. Terminalul...

Am scris despre tablete dual boot de câteva ori până acum, dar iată că în aceste zile avem şi şansa de a pune mâna pe una. E vorba despre modelul Chuwi Vi8, care vine direct din China prin retailerul Gearbest. Terminalul rulează Android 4.4 şi Windows 8.1 şi costă doar 92 de dolari.

Taxele vamale sunt de doar 93 de lei în România, deci tableta gravitează în jurul preţului de 450 de lei in total, în continuare foarte accesibil. Pregătim un unboxing şi o recenzie a acestui terminal în curând, dar până atunci vă împărtăşim câteva prime detalii despre produs. El vine cu un procesor quad core Intel Atom Z3735F, 2 GB RAM şi 32 GB stocare şi rulează Android 4.4, împreună cu Windows 8.1, putând alterna între OS-uri.

Primul contact Mobilissimo cu o tabletă dual boot: modelul Chuwi Vi8 vine cu Android şi Windows 8.1 la bord

Acest model aduce şi slot microSD şi un ecran IPS de 8 inch, cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli. Tableta are şi port mini HDMI, dar şi două camere, una de 2 MP în spate şi una frontală de 0.3 MP. La bord se afla şi conectivitate WiFi, Bluetooth şi o baterie de 5000 mAh, care ar trebui să asigure 5 ore de playback video. Terminalul măsoară în jur de 7 mm în grosime şi are un format compact şi plăcut, cu margini nu foarte groase ale ecranului.

Ca experienţa de utilizare, ea aminteşte puţin de un ASUS MeMo Pad 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×