ASUS ZenFone 2 Unboxing: primul telefon cu 4 GB RAM îşi turează motorul pe masa de teste (Video)

2.816 ori
<b>ASUS ZenFone 2 Unboxing: primul telefon cu 4 GB RAM îşi turează motorul pe masa de teste (Video)</b>Iată că a sosit şi la noi &icirc;n sf&acirc;rşit mult aşteptatul ASUS ZenFone 2, primul telefon cu 4 GB RAM pe care &icirc;l avem &icirc;n teste. Acest model primeşte un unboxing mai jos, cu menţiunea că noi testam versiunea ZE551ML, cea cu 32 GB...

Iată că a sosit şi la noi în sfârşit mult aşteptatul ASUS ZenFone 2, primul telefon cu 4 GB RAM pe care îl avem în teste. Acest model primeşte un unboxing mai jos, cu menţiunea că noi testam versiunea ZE551ML, cea cu 32 GB stocare şi 4 GB RAM.

Ştiţi probabil că ZenFone 2 are destul de multe variaţii, existând în jur de 5 versiuni ale acestui handset. Terminalul este disponibil oficial în România prin eMAG.ro la prețul de 1.699 lei. El vine într-o cutie roşie, în care se afla căştile, cu dopuri speciale ca accesoriu, cablu USB, manuale şi un încărcător de mari dimensiuni, capabil de Quick Charge.

ASUS ZenFone 2 Unboxing: primul telefon cu 4 GB RAM îşi turează motorul pe masa de teste (Video)

Capacul spate al acestui model e destul de greu de înlăturat şi veţi avea nevoie de unghii dure şi răbdare pentru acest proces. ZenFone 2 măsoară între 3.9 mm şi 10.9 mm în grosime, handsetul având designul curbat. El cântăreşte 170 de grame şi vine pe roşu, alb, negru, gri sau auriu. La bord se află un procesor Intel Atom Z3580, un quad core de 2.3 GHz, cu GPU PowerVR G6430, 4 GB RAM LPDDR3 şi 32 GB stocare.

ASUS ZenFone 2 scos din cutie

Acest model rulează Android 5.0 Lollipop, vine cu slot microSD şi două sloturi SIM, dar şi LTE şi un display de 5.5 inch cu rezoluţie Full HD şi protecţie Gorilla Glass 3. La interior se află o baterie de 3000 mAh, iar în spate găsim o cameră de 13 megapixeli, cu numeroase opţiuni de captură. Pentru selfie avem o cameră de 5 MP în faţă. Revenim cu o recenzie mai curând decât credeţi!

Prețul actualizat al lui Asus Zenfone 2 îl puteți afla de aici.

ASUS ZenFone 2 Unboxing (engleză)

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×