Primul iPad 3 din România vândut de Quickmobile.ro! Prețurile pornesc de la 2599 lei!

1.175 ori
<b>Primul iPad 3 din România vândut de Quickmobile.ro! Prețurile pornesc de la 2599 lei!</b>Iată că Noul iPad a ajuns în România mai devreme decât estimasem și cei de la QuickMobile.ro au vândut deja prima unitate din țara noastră. Prețurile pornesc de la 2.599 lei se pare, în varianta de 16 GB cu carcasa neagră a lui "iPad 3"....

Iată că Noul iPad a ajuns în România mai devreme decât estimasem și cei de la QuickMobile.ro au vândut deja prima unitate din țara noastră. Prețurile pornesc de la 2.599 lei se pare, în varianta de 16 GB cu carcasa neagră a lui "iPad 3".

Anunțat cu 2 săptămâni în urmă, device-ul a fost pus în vânzare în primele țări din lume pe 16 martie, vinerea trecută. Deja a fost atins un număr de 3 milioane de unități vândute în primele țări în care produsul a fost disponibil și asta doar în weekend. Pe 23 martie debutează oficială la noi în țara noul iPad și în încă alte câteva țări europene și nu numai. Aflați și că în acest moment Quickmobile a epuizat stockul de unități iPad 3, dar din păcate din nu am aflat numărul de unități vândute.

știm totuși că ei vor primi un lot nou zilele viitoare, dacă sunteți tentați de tableta cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli. Vă reamintesc că acest terminal vine cu o cameră de 5 megapixeli, procesor Apple A5X, o carcasă mai groasă decât predecesorul său, baterie de 11.560 mAh, 1 GB RAM și 16/32/64 GB memorie internă. Peste mai puțin de 24 de ore vom primi și noi în teste noul iPad și vom fi primii care vă vom relata impresii despre el.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×