Noul iPad doboară recorduri! 3 milioane de unități vândute Într-un weekend!

Autor:  | Publicat în:  Apple 728 ori
<b>Noul iPad doboară recorduri! 3 milioane de unități vândute Într-un weekend!</b>în sfârșit a venit și anunțul pe care îl așteptam cu toții: vânzări record pentru Noul iPad. Apple a anunțat ieri că a vândut peste 3 milioane de unități ale lui iPad 3 în weekendul trecut, deci în intervalul 16 martie 18 martie....

în sfârșit a venit și anunțul pe care îl așteptam cu toții: vânzări record pentru Noul iPad. Apple a anunțat ieri că a vândut peste 3 milioane de unități ale lui iPad 3 în weekendul trecut, deci în intervalul 16 martie 18 martie. Rețineți, e vorba aici strict de noul iPad anunțat cu două săptămâni în urmă, deci nu iPad 2 sau prima generație de tablete.

Philip Schiller, oficial Apple afirmă că aceasta a fost cea mai prolifică lansare de iPad de până acum, astupând gura criticilor care deja vedeau noua tableta drept un eșec la capitolul vânzări. Predicțiile Apple afirmau în prealabil că se vor vinde doar 1 milion de unități, dar iată că ele au fost depășite. Sunt sigur că numărul de unități vândute va crește semnificativ după acest weekend profitabil și asta pentru că tableta cu ecran Retina va mai debuta în încă 24 de tari pe 23 martie. în prima săptămână Noul iPad s-a vândut doar în SUA, Australia, Canada, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore, Elveția UK și insulele Virgine.

Pe 23 martie Noul iPad va mai sosi în țări precum Austria, Grecia, Portugalia și chiar și România, dar retailerii de la noi vor avea tableta în stoc chiar de mâine, se pare și cu această ocazie o vom primi și noi la teste. Rețineți că nouă tableta aduce un ecran cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, o baterie impresionantă de 11.560 mAh, camera de 5 megapixeli, procesor A5X, conectivitate LTE în țările în care aceasta este disponibilă și 1 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×