Noul iPad mitraliat, distrus, sfâșiat de arme de ultima generație (Video)

1.321 ori
<b>Noul iPad mitraliat, distrus, sfâșiat de arme de ultima generație (Video)</b>Dacă sunteți fanatici Android atunci veți avea o satisfacție sadică să îl vedeți pe iPad 3 făcut KO de o mitralieră HK53. Dacă sunteți fani Apple, atunci probabil veți vrea să vedeți cum rezistă viitoarea voastră tableta la "începutul...

Dacă sunteți fanatici Android atunci veți avea o satisfacție sadică să îl vedeți pe iPad 3 făcut KO de o mitralieră HK53. Dacă sunteți fani Apple, atunci probabil veți vrea să vedeți cum rezistă viitoarea voastră tableta la "începutul celui de-al treilea război mondial". între timp, în această ploaie de gloanțe, atât din media (articolele cu supraîncălzirea), cât și fizice (cum se vede în clipul de mai jos), Apple a reușit să vândă 3 milioane de unități ale noii tablete.

iPad 3 a fost împușcat de către băieții de la Rated RR, după cum se vede în clipul de mai jos, întâi cu gloanțe, apoi cu un proiectil special, un soi de combinație între o rachetă și o săgeată, care a sfâșiat tableta prin mijloc. La primele gloanțe s-a observat că sticla ecranului l-a împiedicat pe mitraliator să scrie ceva pe ecran cu găuri de gloanțe sau să "deseneze" ceva. în ultimele 3 zile am văzut nouă tableta Apple desfăcută, disecata, scăpată pe jos și acum și împușcată.

Urmează inevitabilul Will It Blend, acel experiment în cadrul căruia un doctor simpatic indeasa gadgeturi într-un mixer industrial și le tranforma într-o grămadă de praf și fum. Faptul că iPad-ul nou este atât de maltratat în aceste zile înseamnă un lucru: tableta este foarte populară și a atras atenția și site-urilor de alt profil, cum ar fi militar în acest caz, care vor să se promoveze cu ajutorul noului iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×