Primul iPhone 3G prins in actiune, scos din cutie si testat

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.380 ori
<b>Primul iPhone 3G prins in actiune, scos din cutie si testat</b>Daca sunteti un potential cumparator de iPhone 3G il veti indivia cu siguranta pe portughezul norocos care a facut urmatoarele poze, dupa ce a desfacut cutia in care se afla noul sau telefon iPhone. Iata cum arata cutia care gazduieste noul hit al...

Daca sunteti un potential cumparator de iPhone 3G il veti indivia cu siguranta pe portughezul norocos care a facut urmatoarele poze, dupa ce a desfacut cutia in care se afla noul sau telefon iPhone. Iata cum arata cutia care gazduieste noul hit al companiei lui Steve Jobs:

Oare va fi cineva de la Apple concediat pentru aceasta scapare? Cum ramane cu frustrarea celor care asteapta de cateva zile in fata magazinelor pentru a cumpara in sfarsit acest terminal? Sa nu uitam ca, dupa cum va informam intr-un articol anterior, exista americani sariti de pe fix care doresc sa stabileasca un nou record de "asteptat in fata magazinului la coada, avand copilul in brate".

Apple iPhone 3G

Intre timp aflam ca primul om din lume care va cumpara (oficial si legal) un iPhone este un neo-zeelandez campat in fata unui magazin Vodafone. Si asta datorita fusului orar, spre invidia si ciuda americanilor, care ar dori probabil sa fie primii si la acest capitol. Oare aceste persoane care asteapta si freamata stiu ca iPhone 3G nu soseste cu o camera frontala sau cu modificari majore, fata de primul telefon?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×