Primul review românesc la Vertu Constellation Touch, telefon de lux și nu numai

2.580 ori
<b>Primul review românesc la Vertu Constellation Touch, telefon de lux și nu numai</b>Dan Paul, cunoscut pentru blogul idante.ro și implicarea în comunitatea de pasionați iPhone și iPad a realizat o premieră autohtonă: primul review al telefonului Vertu Constellation Touch. Este vorba aici despre un telefon de lux produs de divizia...

Dan Paul, cunoscut pentru blogul idante.ro și implicarea în comunitatea de pasionați iPhone și iPad a realizat o premieră autohtonă: primul review al telefonului Vertu Constellation Touch. Este vorba aici despre un telefon de lux produs de divizia Vertu a celor de la Nokia, care se ocupă cu astfel de terminale luxoase.

Vertu Constellation Touch a fost lansat în octombrie 2011 și se remarcă prin atenția la detalii și strălucirea dată de materialele prețioase folosite pentru carcasa sa. Telefonul este disponibil cu carcase din oțel inoxidabil, dar poate fi achiziționat și în variante de aur alb sau galben. Cea mai ieftină versiunea costă 4.000 de euro, iar în cazul în care vă întrebați variantele din aur nu sunt doar suflate cu materialul prețios ci implică elemente pline de aur în construcția smartphone-ului.

Telefonul oferă un display NHD de 3.5 inch cu tehnologie AMOLED, o baterie de 1200 mAh, care asigură 7 ore de convorbiri GSM și un CPU ARM v6 de 610 MHz sub carcasă. Vertu Constellation Touch are printre dotări și radio FM, memorie internă de 32 GB, Bluetooth, micro USB, WiFi 802.11 b/g/n, accelerometru și posibilitate de sincronizare cu PC și Mac. Ca mărime, avem aici un terminal care cântărește între 164 și 199 de grame, în funcție de materialul ales pentru carcasă. Grosimea este de 12.2 mm grosime. Sistemul de operare ales aici este Symbian^3 într-o variantă personalizată de Vertu, iar mai multe detalii despre acest telefon-bijuterie aflați chiar din review-ul complet pe iDante.ro.

Primul review românesc la Vertu Constellation Touch, telefon de lux și nu numai

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×