Primul smartphone Allview dual SIM gata de lansare, P1 Alldro În magazine În curând

2.822 ori
<b>Primul smartphone Allview dual SIM gata de lansare, P1 Alldro În magazine În curând</b>Allview se pregătește să intre pe piața smartphone cu un nou model detelefon dual SIM, sub numele de Allview P1 AllDro. Handsetul va rula Android, va suporta WiFi, GPRS și EDGE și un sistem de navigație GS. &nbsp; Telefonul va sosi în magazine...

Allview se pregătește să intre pe piața smartphone cu un nou model detelefon dual SIM, sub numele de Allview P1 AllDro. Handsetul va rula Android, va suporta WiFi, GPRS și EDGE și un sistem de navigație GS.

Telefonul va sosi în magazine peste o lună, fiind oferit de către magazinele partenere și cele de profil din toată țara. Din păcate nu avem și o listă de specificații pentru acest smarpthone, dar sperăm să vedem Android 2.3 Gingerbread pe el și nu Froyo sau o versiune mai veche. De asemenea, ar fi interesant ca terminalul să coste sub 800 de lei, o limită care ar tenta numeroși clienți, mai ales dacă specificațiile sunt rezonabile.

Așteptăm acum și primele și imagini și o listă de dotari penru Allview P1 AllDro, care rămâne un mister deocamdată. Mă întreb dacă Android va fi personalizat de producătorul telefonului sau va rămâne în varianta stock?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×