Primul smartphone robust de gaming vine din China; Se numește Doogee S70 și are baterie de 5500 mAh

1.093 ori
<b>Primul smartphone robust de gaming vine din China; Se numește Doogee S70 și are baterie de 5500 mAh</b>Dacă până acum am văzut doar smartphone-uri de gaming "obișnuite", iată că firmele B-Brand din China au noi idei - una fiind aceea a lansării unui prim telefon de gaming robust. Nu prea se explică necesitatea unui asemenea dispozitiv

Producătorul chinez Doogee ne atrage atenția astăzi prin intermediul unui nou produs ce urmează a fi lansat prin crowdfunding și anume Doogee S70. Acesta este numit de către companie drept primul smartphone robust de gaming de pe piață, o idee care la prima vedere nu sună tocmai bine dacă ne gândim la cât de mari sunt aceste dispozitive și la greutatea pe care o ajung să o aibă.

Doogee S70

Aflăm că handset-ul va sosi echipat cu un procesor octa-core MediaTek Helio P23 de 2.5 GHz, cu soluție grafică Mali-G71, 6 GB de RAM și 64 GB de stocare flash. Va avea și cameră duală în spate, scanner de amprente, dar și un buton special care va activa modul game prin care toate notificările sunt oprite și celelalte aplicații de fundal închise pentru ca toată puterea să fie utilizată pentru jocul rulat.

Doogee S70

De asemenea, Doogee S70 va oferi baterie de 5500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 24W și cei interesați de accesorii extra vor putea achiziționa un controller tumbstick ce se va conecta în partea dreaptă a telefonului și care va fi similar accesoriului de pe Xiaomi Black Shark. 

Telefonul va fi rezistent la apă și praf, dar și la jocuri astfel că distracția poate continua oricând fără grija unei eventuale scăpări accidentale care ar crea daune serioase unui dispozitiv obișnuit. Va avea și o soluție de răcire la bord, iar lansarea de pe Indiegogo ar urma să aibă loc foarte curând. Puteți urmări proiectul de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×