Primul smartphone 5G al celor de la OnePlus are prețul dezvăluit; Iată cât va costa

1.684 ori
<b>Primul smartphone 5G al celor de la OnePlus are prețul dezvăluit; Iată cât va costa</b>Astăzi sosesc detalii și despre prețul pe care primul smartphone 5G al celor de la OnePlus îl va purta, un model special care potrivit speculațiilor din ultima vreme va opta și pentru un design nou. Ei bine, pe seama informațiilor de astăzi

Anul viitor pe lângă mult așteptatul OnePlus 7, compania chineză condusă de Carl Pei va lansa și un model 5G, unul cu preț mai mare și care potrivit speculațiilor din ultima vreme va opta și pentru un design diferit. Astăzi aflăm că prețul telefonului 5G va fi cu doar 100 euro mai mare comparativ cu suma la care se vinde OnePlus 6T în acest moment, adică 549 euro. 

Smartphone-ul ce va oferi suport pentru noul standard de conectivitate va fi pus în vânzare pentru 649 euro, ceea ce nu sună rău ținând cont de faptul că tehnologia cea nouă va urca și prețurile flagship-urilor din 2019. Telefonul OnePlus ar putea fi cel mai accesibil model 5G de pe piață, deși ar putea veni surprize și de la companii precum Xiaomi tot din China.

Aflăm că acest model special de la OnePlus ce vine anul viitor se va baza pe un procesor Snapdragon 8150 și pe modemul X50 cu suport 5G. Ar fi cazul să ne așteptăm la un handset cu diagonală generoasă, scanner de amprente în ecran, cameră duală în spate sau poate chiar triplă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×