Primul smartphone Kodak ajunge pe piaţa europeană; Kodak IM5 costă 280 de euro în Olanda

Autor:  | Publicat în:  Kodak 1.204 ori
<b>Primul smartphone Kodak ajunge pe piaţa europeană; Kodak IM5 costă 280 de euro în Olanda</b>Kodak şi-a adus primul smartphone cu Android &icirc;n Europa, el fiind disponibil la v&acirc;nzare &icirc;n Olanda deja. Preţul practicat este de 280 de euro, puţin cam mare av&acirc;nd &icirc;n vedere dotările midrange ale acestui terminal. &nbsp;...

Kodak şi-a adus primul smartphone cu Android în Europa, el fiind disponibil la vânzare în Olanda deja. Preţul practicat este de 280 de euro, puţin cam mare având în vedere dotările midrange ale acestui terminal.

Anunţat cu câteva luni în urmă şi produs de către firmă engleză Bullit, noul smartphone vine cu un procesor octa core MediaTek MT6592 de 1.7 GHz, 1 GB RAM Şi 8 GB stocare. La bord se afla şi un slot microSD şi un ecran IPS de 5 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Terminalul aduce şi două sloturi SIM, nu vine cu suport 4G şi are parte de o baterie de 2100 mAh.

La bordul handsetului se afla Android 4.4 KitKat, dar Kodak a promis deja că se va ocupa de actualizarea la Android 5.0 Lollipop. Platforma Google e acoperită cu un skin care foloseşte iconuri de mari dimensiuni, pentru funcţiile principale, precum telefonie, mesagerie sau browser. În spatele lui IM5 găsim o cameră de 13 MP, iar în faţă una de 5 MP. Probabil vă aşteptaţi la funcţii speciale de la un telefon Kodak, iar el vine cu posibilitatea de a partaja fotografii către o imprimantă Kodak.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×