Primul smartphone Samsung realizat În Întregime din metal ar putea fi modelul SM-A500; specificațiile sale ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 860 ori
<b>Primul smartphone Samsung realizat În Întregime din metal ar putea fi modelul SM-A500; specificațiile sale ajung pe web</b>Dacă până acum am avut parte doar de o serie de terminale Samsung cu ramă metalică, device-uri printre care se numără Galaxy Alpha, Galaxy Note 4, sau Galaxy Note Edge, iată că astăzi pe web își fac apariția o serie de informații referitoare...

Dacă până acum am avut parte doar de o serie de terminale Samsung cu ramă metalică, device-uri printre care se numără Galaxy Alpha, Galaxy Note 4, sau Galaxy Note Edge, iată că astăzi pe web își fac apariția o serie de informații referitoare la Samsung SM-A500, smartphone care va beneficia de o carcasă realizată în întregime din metal.

Din punct de vedere al dotărilor, Samsung SM-A500 ne va oferi un display Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție HD (1.280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400, 16 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto principală de 8 megapixeli.

Acesta va mai aduce și o cameră secundară de 5 megapixeli, modul Ultra Power Saving pentru economisirea energiei și o baterie neînlăturabilă de 2.330 mAh. Cu toate că este doar un mid-range, se pare că Samsung SM-A500 va fi primul device complet metalic al companiei sud-coreene. V-ar încânta un astfel de smartphone din partea celor de la Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×