Primul smartphone Vaio este lansat oficial în Japonia; acesta este o versiune rebranduită a lui Panasonic Eluga U2

939 ori
<b>Primul smartphone Vaio este lansat oficial în Japonia; acesta este o versiune rebranduită a lui Panasonic Eluga U2</b>După ciudatul eveniment de acum aproximativ două luni c&acirc;nd conducerea VAIO ne prezenta cutia de retail a primului smartphone sub acest brand, astăzi device-ul &icirc;n cauză a fost dezvăluit oficial pe piața japoneză. Cu toate că dotările...

După ciudatul eveniment de acum aproximativ două luni când conducerea VAIO ne prezenta cutia de retail a primului smartphone sub acest brand, astăzi device-ul în cauză a fost dezvăluit oficial pe piața japoneză.

Descoperim că Vaio Phone dispune de un display HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHZ, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

Vom primi o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli, o baterie de 2.500 mAh și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Aflăm că primul telefon Vaio măsoară doar 7.95 mm în grosime și faptul că greutatea sa este de 130 grame.

Acest smartphone Vaio se pare că este de fapt o versiune rebranduită a lui Panasonic Eluga U2, device lansat în Taiwan la sfârșitul lunii februarie. Vaio Phone se vinde doar împreună cu un abonament de 16.50 $ pe lună + o taxă inițială de 25$, suma totală de plată ridicându-se la valoarea de 420$. (24 luni x 16.5 $ + 25$ inițial)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×