Samsung Galaxy Win 2 lansat oficial în Brazilia; terminal cu display de 4.5 inch și televiziune digitală la pachet

Autor:  | Publicat în:  Samsung 793 ori
<b>Samsung Galaxy Win 2 lansat oficial în Brazilia; terminal cu display de 4.5 inch și televiziune digitală la pachet</b>La scurt timp de la anunțul smartphone-ului Galaxy Xcover 3, cei de la Samsung au mai dezvăluit un device, de această dată unul de tip low-end. Este vorba despre Galaxy Win 2, terminal dual-SIM cu display de 4.5 inch (800x480 pixeli) și suport pentru...

La scurt timp de la anunțul smartphone-ului Galaxy Xcover 3, cei de la Samsung au mai dezvăluit un device, de această dată unul de tip low-end. Este vorba despre Galaxy Win 2, terminal dual-SIM cu display de 4.5 inch (800x480 pixeli) și suport pentru recepție a programelor TV.

Alte dotări incluse pe acest model sunt reprezentate de către un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED. Vom primi conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Aflăm că telefonul măsoară 8.8 mm în grosime și faptul că greutatea sa este de 130 grame. Samsung Galaxy Win 2 este deja disponibil în Brazilia pentru suma de 233$ în varianta fără suport TV, sau 249$ cu televiziune digitală la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×