Samsung Galaxy Win 2 lansat oficial în Brazilia; terminal cu display de 4.5 inch și televiziune digitală la pachet

812 ori
<b>Samsung Galaxy Win 2 lansat oficial în Brazilia; terminal cu display de 4.5 inch și televiziune digitală la pachet</b>La scurt timp de la anunțul smartphone-ului Galaxy Xcover 3, cei de la Samsung au mai dezvăluit un device, de această dată unul de tip low-end. Este vorba despre Galaxy Win 2, terminal dual-SIM cu display de 4.5 inch (800x480 pixeli) și suport pentru...

La scurt timp de la anunțul smartphone-ului Galaxy Xcover 3, cei de la Samsung au mai dezvăluit un device, de această dată unul de tip low-end. Este vorba despre Galaxy Win 2, terminal dual-SIM cu display de 4.5 inch (800x480 pixeli) și suport pentru recepție a programelor TV.

Alte dotări incluse pe acest model sunt reprezentate de către un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED. Vom primi conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Aflăm că telefonul măsoară 8.8 mm în grosime și faptul că greutatea sa este de 130 grame. Samsung Galaxy Win 2 este deja disponibil în Brazilia pentru suma de 233$ în varianta fără suport TV, sau 249$ cu televiziune digitală la pachet.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×