Primul telefon 5G LG e ţinut în şah de lăcomia Qualcomm; Iată detalii!

2.280 ori
<b>Primul telefon 5G LG e ţinut în şah de lăcomia Qualcomm; Iată detalii!</b>Aţi remarcat deja că există telefoane 5G puse în vânzare: Samsung Galaxy S10 5G în Coreea de Sud spre exemplu şi teoretic şi LG V50 ThinQ 5G ar fi trebuit să fie disponibil din mai, dar nici urmă de aşa ceva. Vina aparţine celor de la Qualcomm şi aflaţi..

Aţi remarcat deja că există telefoane 5G puse în vânzare: Samsung Galaxy S10 5G în Coreea de Sud spre exemplu şi teoretic şi LG V50 ThinQ 5G ar fi trebuit să fie disponibil din mai, dar nici urmă de aşa ceva. Vina aparţine celor de la Qualcomm şi aflaţi de ce mai jos.

LG şi Qualcomm au avut neînţelegeri pe tema cipurilor ce urmau să fie folosite pe telefon. Se pare că disputa a fost aşa serioasă încât ar afecta şi viitoarele telefoane 5G de la LG. Actualul contract dintre cele două companii e pe cale să expire şi se lasă cu negocieri. LG vrea totuşi termeni ceva mai favorabili, acum că tribunalele au decis că Qualcomm a abuzat de poziţia sa de monopol şi a stors prea mulţi bani de la parteneri.

Qualcomm aminteşte că a făcut apel la procesul antitrust şi nu vrea să negocieze termeni noi. LG e deci forţată să plătească sumele vechi. LG a început astfel un alt proces în SUA, prin care atacă decizia Qualcomm de a ignora rezultatul procesului antitrust. Problema e că LG depinde de aceste componente, altfel pierde foarte importantul tren 5G.

În Coreea de Sud sunt deja sute de mii de oameni care folosesc telefoane 5G Samsung. LG avea telefoane 5G gata de ceva vreme, lăudându-se cu ele încă din toamnă trecută, dar e 
ţinută în şah de gigantul monopolizant care a avut bătălii uriaşe şi cu Apple de-a lungul istoriei recente. Ar fi o lovitură pentru o companie LG care şi aşa nu o duce prea bine în zona mobile.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×