LG brevetează un telefon cu camera frontală ca Galaxy Note 10, decupată în ecran şi centrată

880 ori
<b>LG brevetează un telefon cu camera frontală ca Galaxy Note 10, decupată în ecran şi centrată </b>LG a brevetat un nou smartphone, care pare gata să ne ofere o nouă modalitate de a integra senzorii şi camera selfie. Sud coreenii s-au ţinut departe de trendul decupajelor în ecran, cel puţin până acum, iar brevetul indica prezenţa unei camere selfie..

LG a brevetat un nou smartphone, care pare gata să ne ofere o nouă modalitate de a integra senzorii şi camera selfie. Sud coreenii s-au ţinut departe de trendul decupajelor în ecran, cel puţin până acum, iar brevetul indica prezenţa unei camere selfie decupate în ecran.

Vedem aici un decupaj generos în zona de sus a ecranului, care ar putea ascunde o cameră selfie, poate chiar una duală. În plus, brevetul menţionează şi senzorii de proximitate şi luminozitate, care sunt ascunşi tot în ecran. LG nu e la prima tentativă de gen, pentru că un brevet LG Display pentru un ecran edge to edge de acest tip apărea în toamna trecută.

LG brevetează un telefon cu camera frontală ca Galaxy Note 10, decupată în ecran şi centrată

LG a făcut progres de atunci şi brevetează acum întreg terminalul, nu doar un ecran. Pe 15 martie 2019, LG Display înregistra un brevet pentru design la autorităţile din Coreea de Sud, iar acesta era aprobat pe 20 aprilie 2019. 14 schiţe sunt incluse, printre care şi una color, pe care o vedeţi în articol. Apar butoane navigaţionale inedite în aceste imagini.

Amplasarea centrală a camerei selfie decupate în ecran ne duce cu gândul inevitabil la Samsung Galaxy Note 10, care va avea o abordare similară pentru camera frontală. Nu ştim prea multe despre acest telefon nou LG, care s-ar putea concretiza ca un LG G10 sau LG V60 la MWC 2020. Încă nu ştim nici dacă LG a mai pregătit vreo lansare pentru partea a doua a lui 2019, pentru IFA 2019 spre exemplu.

În plus, trebuie să debuteze şi seria LG M, care încă nu are modele lansate. Întreg brevetul se vede aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×