Xiaomi brevetează un telefon cu multiple variante de decupaje direct în ecran pentru camere selfie

662 ori
<b>Xiaomi brevetează un telefon cu multiple variante de decupaje direct în ecran pentru camere selfie</b>Xiaomi este una dintre companiile care au rămas la bretoane picătură pentru camerele selfie şi nu s-au aruncat în bătălia camerelor decupate în ecran. Se pare că se pregătesc de această mutare, după cum o arată o nouă scăpare, care prezintă astfel de..

Xiaomi este una dintre companiile care au rămas la bretoane picătură pentru camerele selfie şi nu s-au aruncat în bătălia camerelor decupate în ecran. Se pare că se pregătesc de această mutare, după cum o arată o nouă scăpare, care prezintă astfel de decupaje.

Firma chineză a brevetat un telefon cu diferite variante de decupaje în ecran pentru camera selfie. Vedem un decupaj în colţul din stânga sus, după model Honor View 20 sau Motorola One Vision, dar şi o cameră decupată central ca la Galaxy Note 10. Există evident şi varianta decupajului în dreapta, cam cum am văzut la Galaxy S10 şi alte câteva handset-uri de pe piaţă.  

Xiaomi brevetează un telefon cu multiple variante de decupaje direct în ecran pentru camere selfie

Brevetele acestea au fost descoperite în China, prin intermediul CNIPA (Chinese National Intellectual Property Administration). Se zvonea la un moment dat că Xiaomi ar pregăti un telefon cu decupaj dual în ecran, dar nu s-a concretizat încă. Doar Samsung rămâne cu această abordare pe S10+. Documentele prezintă şi un spate identic pentru toate noile variante de telefon, cu o cameră cu doi senzori principali, plus eventuale mecanisme Time of Flight şi alţi senzori companioni, plus bliţ şi eventual un cititor de amprente în aceeaşi zonă.

Interesantă decizia de a pune câte un bliţ LED la stânga şi dreapta camerei. Văzând acest brevet ne gândim că Xiaomi nu e mare fană a camerei selfie pop up de pe Xiaomi Mi 9T şi vrea să încerce şi această abordare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×