Primul telefon ce va folosi senzorul foto Samsung de 64 mpx ar putea fi produs de Xiaomi

1.178 ori
<b>Primul telefon ce va folosi senzorul foto Samsung de 64 mpx ar putea fi produs de Xiaomi</b>Luna trecută Samsung lansa un senzor de cameră foto impresionant pentru telefoanele mobile, cu rezoluţie de 64 de megapixeli. E vorba despre ISOCELL Bright GW1, care vine cu un dynamic range apropiat de ochiul uman

Luna trecută Samsung lansa un senzor de cameră foto impresionant pentru telefoanele mobile, cu rezoluţie de 64 de megapixeli. E vorba despre ISOCELL Bright GW1, care vine cu un dynamic range apropiat de ochiul uman, conform producătorului sud coreean. Acum aflăm că Xiaomi va fi prima companie care beneficiază de acest senzor.

GM1 foloseşte tehnologie Tetracell de combinare a pixelilor, pentru extra detalii şi o iluminare mai bună a cadrelor. Teoretic putem face poze de 64 mpx, dar opţiunea default este să facem capturi de 16 megapixeli prin pixel binning. Am văzut asta şi la camerele de 48 de megapixeli. Iniţial se vehicula că aceste camere de 64 MP vor fi inaugurate de modelele Galaxy A70s lansate în a doua jumătate a anului.

Primul telefon ce va folosi senzorul foto Samsung de 64 mpx ar putea fi produs de Xiaomi

Zvonacul Ice Universe insistă totuşi că Xiaomi va sparge gheaţa. Senzorul Samsung GW1 are o funcţie numită Dual Conversion Gain, care transformă lumina capturată de senzor în semnal electric în funcţie de lumina din mediul din jur. Mai aduce şi un sistem de PDAF evoluat şi captură video HD la 480 FPS pentru filmare slow motion.

Nu ştim care va fi telefonul Xiaomi care va inaugura acest senzor, dar cred că nu va fi un PocoPhone, probabil nici Mi A3, ci poate un model high end Redmi, sau încă o varianta spinoff din Mi 9.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×