Samsung Galaxy S11 apare în primele randări, inspirate de un brevet: fără jack audio, foarte curbat şi cu cameră în ecran

2.082 ori
<b>Samsung Galaxy S11 apare în primele randări, inspirate de un brevet: fără jack audio, foarte curbat şi cu cameră în ecran</b>Dacă pe Galaxy Note 10 l-am tot văzut în ultima vreme în scăpări, ei bine iată că deja putem vedea şi tentative de randări pentru Samsung Galaxy S11. Aceste imagini sunt realizate de Letsgodigital.org pe baza unor brevete noi

Dacă pe Galaxy Note 10 l-am tot văzut în ultima vreme în scăpări, ei bine iată că deja putem vedea şi tentative de randări pentru Samsung Galaxy S11. Aceste imagini sunt realizate de Letsgodigital.org pe baza unor brevete noi, care fac aluzie la un format diferit de design pentru Samsung.

Brevet Samsung

Ştiam de ceva vreme ca Samsung lucrează la un telefon total edge to edge şi vrea să renunţe cât mai rapid la bretoane. Sud coreenii lucrează de multă vreme la o modalitate de a integra camera selfie direct sub ecran și ceea ce vedem aici este un telefon cu multe curburi, foarte rotunjit şi arătând ca o piatră de râu.

Brevet Samsung

Ecranul curbat se extinde pe toată faţada telefonului şi oferă un look futurist. Şi spatele pare acoperit cu sticlă, iar telefonul este bine etanşeizat, contra apei şi prafului, dar şi scăpărilor mai dure. Şi spatele este uşor curbat, iar documentele menţionează că atât senzorii, cât şi camera frontală sunt ascunşi sub ecran.

Brevet Samsung

În spate avem un design de cameră duală destul de banal şi cumva acest device nu îmi inspiră un flagship, ci mai degrabă mă duce cu gândul la un fashion phone ediţie limitată. Evident are cititor de amprente integrat în ecran şi din ce văd nu are jack audio, dar nici butoane de volum, care ar putea fi inlocuite prin gesturi sau suprafață tactilă.

Brevet Samsung

Rămâne de văzut cum se va integra camera selfie în ecran şi dacă porţiunea transparentă din display va reveni la normal când nu e folosită camera sau va fi lăsată mereu goală. Se discută și despre folosirea ecranului ca lentilă de cameră la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×