Noi huse destinate lui iPhone XI, XI Max și iPhone XR2 apar fotografiate online; Vedem accesorii mai bine lucrate

Autor:  | Publicat în:  Apple  Accesorii 787 ori
<b>Noi huse destinate lui iPhone XI, XI Max și iPhone XR2 apar fotografiate online; Vedem accesorii mai bine lucrate</b>Cu aproximativ o lună în urmă au început să-și facă apariția online și imagini cu huse destinate viitorului iPhone, accesorii care în primă fază păreau făcute în grabă pe seama randărilor sosite la acea vreme

Cu aproximativ o lună în urmă au început să-și facă apariția online și imagini cu huse destinate viitorului iPhone, accesorii care în primă fază păreau făcute în grabă pe seama randărilor sosite la acea vreme. Acum avem ocazia să privim asupra unor huse mai bine lucrate și asta prin intermediul lui Ben Geskin care ne prezintă o fotografie cu 3 astfel de carcase ce se diferențiază în primul rând prin culorile adoptate.

Husa iPhone XI

Remarcăm din prima modulul pătrat de camere foto cu decupaje circulare asociate celor 3 senzori pe care Apple îi va integra în spatele viitorului iPhone XI șiiPhone XI Max. Sunt și extra decupaje în această zonă pentru bliț LED și poate pentru un telemetru laser pentru o focalizare mai rapidă.

În mijlocul acestei fotografii vedem husa destinată lui iPhone XR2/iPhone XR 2019 care va opta în schimb pentru o cameră duală în spate, probabil un setup de senzor standard + senzor telephoto. Toate noile iPhone-uri ce se lansează în toamnă vor opta pentru procesoare Apple A13, pentru iOS 13 din fabrică și aparent pentru tehnologia de încărcare wireless inversă.

Se vorbește în ultima vreme și despre posibilitatea de a vedea un port USB-C la bază în locul celui Lightning. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×