Primul telefon cu camera de 13 megapixeli menit pentru Europa? Sony Ericsson LT28at Își face apariția cu un ecran 720p

1.540 ori
<b>Primul telefon cu camera de 13 megapixeli menit pentru Europa? Sony Ericsson LT28at Își face apariția cu un ecran 720p</b>Se vorbește tot mai mult despre viitoarea generație de modele Sony Ericsson Xperia, speculațiile punând accentul pe procesoare dual core și pe ecrane HD. Este și cazul unui nou telefon ajuns pe web din greseala, Sony Ericsson LT28at, un handset 4G...

Se vorbește tot mai mult despre viitoarea generație de modele Sony Ericsson Xperia, speculațiile punând accentul pe procesoare dual core și pe ecrane HD. Este și cazul unui nou telefon ajuns pe web din greseala, Sony Ericsson LT28at, un handset 4G LTE cu o cameră impresionantă de 13 megapixeli.

în plus, acest device vine cu un Reality Display cu diagonală de 4.55 inch și rezoluție de 1280 x 720 pixeli, iar debutul sau ar putea avea loc prin operatorul american AT&T. Terminalul ar putea fi prezentat oficial la CES 2012, iar imaginea de mai sus sunt sigur că vă este familiară, deoarece a fost prezenta pe web de câteva ori până acum definind misteriosul telefon Sony Ericsson Nozomi. Ei bine, Nozomi avea nume de cod LT26i, deci acest LT28at este cu totul alt smartphone decât cel numit și Xperia Arc HD.

Pe lângă aceste detalii mai avem și câteva fotografii făcute cu telefonul, al cărui senzor foto va fi în sfârșit un rival pe măsura lui Nokia N8, iPhone 4S și Samsung Galaxy S II. CES 2012 va fi un show fantastic, vă garantez asta, atât pe partea de dual core, cât și în ce priveste noua generație de terminale quad core.

Sony Ericsson LT28at mostra foto

Sony Ericsson LT28at mostra foto

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×