Primul telefon dotat cu Windows Mobile 6.5 este acum disponibil!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.916 ori
<b>Primul telefon dotat cu Windows Mobile 6.5 este acum disponibil!</b>Micile companii asiatice care cloneaza terminale mobile tocmai au dat lovitura! De aceasta data a fost clonat HTC Touch Viva, dar nu oricum, ci cu OS-ul Windows Mobile 6.5 la bord. Astfel, iata-ne in fata primei lansari a unui telefon Windows Mobile 6.5,...

Micile companii asiatice care cloneaza terminale mobile tocmai au dat lovitura! De aceasta data a fost clonat HTC Touch Viva, dar nu oricum, ci cu OS-ul Windows Mobile 6.5 la bord.

Astfel, iata-ne in fata primei lansari a unui telefon Windows Mobile 6.5, care in mod paradoxal nu este nici macar un handset autentic. Aceasta clona a lui Touch Viva ruleaza o versiune modificata a OS-ului (cu care s-au jucat cei de la XDA Developer) si care vine cu toate functiile lui WM 6.5, in varianta autentica.

Clona HTC Viva cu WM 6.5

Terminalul este dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, display de 2.8 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, suport WiFi si EDGE, plus o baterie care rezista 10 zile in standby. Clona lui Touch Viva suporta conectivitate quadband GSM si costa doar 162 de dolari, dovedind cat de mult putem economisi neplatind licente si alte taxe similare.

Smartphone-ul este bazat pe un procesor de 460 MHz si ne intrebam daca producatorul sau a inclus sau nu un jack audio de 3.5 mm printre specificatii.

[Via: Wmpoweruser.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×