Allview T1 Vision, un telefon inteligent dual SIM, proaspat lansat

13.156 ori
<b>Allview T1 Vision, un telefon inteligent dual SIM, proaspat lansat</b>Allview tocmai a lansat un nou terminal dual SIM, pe numele sau T1 Vision, un handset inteligent cu un design atractiv si specificatii destul de impresionante. Elegantul telefon vine cu un display wide de 3 inchi, touch-sensitive, functie TV analog si un...

Allview tocmai a lansat un nou terminal dual SIM, pe numele sau T1 Vision, un handset inteligent cu un design atractiv si specificatii destul de impresionante.

Elegantul telefon vine cu un display wide de 3 inchi, touch-sensitive, functie TV analog si un senzor de miscare, util in jocuri si pentru vizualizarea meniului, pentru schimbarea wallpaper-ului sau gestionarea apelurilor. Printr-o simpla intoarcere a telefonului (Turn to Mute), veti opri soneria handsetului, daca sunteti intr-o intalnire importanta.

Printre dotarile lui Allview T1 Vision se numara o camera de 3.2 megapixeli, iar fotografiile rezultate vor fi stocate pe un card microSD de maxim 16 GB. Telefonul permite utilizatorului sa trimita si primeasca emailuri, iar handsetul suporta conectivitate GPRS, Wap, Bluetooth si USB. Bateria lui T1 Vision este un model  Li-ion de 1500 mAh, care rezista 300 de minute in mod convorbire si 220 de ore in standby.

Aflam si ca telefonul suporta streaming media si vine cu o aplicatie care permite plimbarea virtuala pe strazile unui oras, verificarea starii meteo sau cursul valutar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×