Primul telefon HTC dotat cu Android soseste in 2009

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.037 ori
<b>Primul telefon HTC dotat cu Android soseste in 2009</b>Desi Google insista asupra faptului ca va lansa in acest an un telefon dotat cu OS-ul Android, o noua serie de zvonuri aparute pe Internet da drept sigura lansarea terminalui in 2009. De data aceasta, Tech Trader Daily afirma, bazandu-se pe o serie de...

Desi Google insista asupra faptului ca va lansa in acest an un telefon dotat cu OS-ul Android, o noua serie de zvonuri aparute pe Internet da drept sigura lansarea terminalui in 2009.

De data aceasta, Tech Trader Daily afirma, bazandu-se pe o serie de surse de incredere ca primele terminale HTC dotate cu Android vor sosi pe piata de abia in primul trimestru al lui 2009. In cazul in care povestea nu va suna familiar, Android este o colectie de softuri pentru telefonul mobil, bazate pe Linux. Printre softuri se numara un sistem de operare, un browser si numeroase alte aplicatii.

Compania a anuntat Android cu mare tam-tam in urma cu un an, incercand sa uneasca reprezentantii universului Linux Mobile intr-o singura initiativa. In acel moment aflam si ca HTC va fi unul dintre primii producatori de telefoane care va lansa un handset Android. Un lucru semnalat de zvonurile venite de la Tech Trader Daily este faptul ca Google a finalizat lista de aplicatii si functii care vor fi incluse pe toate telefoanele Android.

Totusi, trebuie semnalat faptul ca HTC isi arata ingrijorarea in legatura cu implicarea developerilor in dezvoltarea lui Windows Mobile, Symbian, BlackBerry sau a softurilor pentru iPhone, in vreme ce Android primeste prea putina atentie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×