Google Translate soseste pe iPhone

1.405 ori
<b>Google Translate soseste pe iPhone</b>Google a lansat o versiune a serviciului sau de traduceri, special creata pentru Apple iPhone, ca o coincidenta, tocmai acum la debutul Olimpiadelor de la Beijing. Serviciul mobil Google Translate va sosi si pe alte terminale mobile, conform...

Google a lansat o versiune a serviciului sau de traduceri, special creata pentru Apple iPhone, ca o coincidenta, tocmai acum la debutul Olimpiadelor de la Beijing.

Serviciul mobil Google Translate va sosi si pe alte terminale mobile, conform reprezentantilor gigantului motoarelor de cautare, dar acestea nu sunt cunoscute inca. Deoarece serviciul functioneaza pe baza browserului Safari, o conexiune tip date este utilizata constant, dar frazele si cuvintele cautate sunt stocate pe telefon pentru o utilizare ulterioara. Google Translate poate traduce in 24 de limbi diferite, inclusiv chineza (mandarina), franceza si japoneza.

Serviciul a fost dezvoltat de catre un inginer software al sectiunii de advertising a filialei Google UK, pe numele sau Allen Hutchinson. Acesta a reusit performanta de a crea aplicatia in doar cateva saptamani. Un serviciu similar de traducere cu ajutorul telefonului mobil a fost lansat recent de catre compania ce ofera servicii VoIP Jajah, dar produsul acestora a avut probleme grave de functionare la putin timp dupa debutul sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×