Primul telefon Motorola Android branduit Verizon fotografiat live

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.784 ori
<b>Primul telefon Motorola Android branduit Verizon fotografiat live</b>Dupa cum probabil stiti deja, ieri a fost incheiat un parteneriat istoric, intre Google si operatorul american Verizon Wireless. Aceasta intelegere presupune dezvoltarea in parteneriat cu Google a unor terminale Android si vanzarea lor prin intermediul...

Dupa cum probabil stiti deja, ieri a fost incheiat un parteneriat istoric, intre Google si operatorul american Verizon Wireless. Aceasta intelegere presupune dezvoltarea in parteneriat cu Google a unor terminale Android si vanzarea lor prin intermediul operatorului.

Interesant este faptul ca bossul Google Eric Schmidt "manuia" un o posibila versiune Verizone a HTC Hero in cadrul conferintei de presa de ieri, dar si un Motorola Sholes si-a facut aparitia in imaginea de mai jos.

In vreme ce mai-marele Google se distra cu un HTC, Lowell McAdam folosea un Motorola Sholes, cunoscut si ca Tao sau Droid, al doilea terminal Android produs de Motorola (primul anuntat fiind CLIQ). Asta inseamna ca ar trebui sa ne asteptam in curand ca Verizon Wireless sa lanseze un astfel de model Moto, cu Android la bord, urmat probabil de "varul" CLIQ sau, pentru europeni DEXT.

Primul telefon Motorola Android branduit Verizon fotografiat live

Cine ar fi crezut ca Motorola, o companie muribunda isi va reveni pentru juca un rol cheie pe piata terminalelor cu Google OS la bord? Suntem siguri ca atat Motorola CLIQ, cat si Tao/ Sholes vor face furori, datorita ecranelor lor touch de mari dimensiuni, tastaturilor QWERTY si functiilor de social networking. CLIQ/ Dext prezinta si avantajul interfatei MOTOBLUR, un soi de webOS combinat cu HTC Sense.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×