Telefoane Windows Mobile 6.5 disponibile international - lista completa

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 3.096 ori
<b>Telefoane Windows Mobile 6.5 disponibile international - lista completa</b>De vreme ce Windows Mobile 6.5 s-a lansat, atat sub forma de upgrade, cat si drept OS-ul standard care vine impreuna cu cateva noi modele de terminale mobile disponibile de ieri, ar fi cazul pentru o recapitulare a handseturilor WM. Cei de la Pocket PC...

De vreme ce Windows Mobile 6.5 s-a lansat, atat sub forma de upgrade, cat si drept OS-ul standard care vine impreuna cu cateva noi modele de terminale mobile disponibile de ieri, ar fi cazul pentru o recapitulare a handseturilor WM. Cei de la Pocket PC Thoughts au facut o lista cu telefoanele care ruleaza Windows Mobile, la nivel international.

Astfel aflam ca in America de Nord sunt disponibile urmatoarele modele Windows Mobile, care beneficiaza de upgrade-ul la Windows Mobile 6.5: HTC Pure, vandut de AT&T, HTC Imagio, vandut de Verizon Wireless, Samsung Intrepid, vandut de Sprint din 11 octombrie 2009 si HTC Tilt 2, vandut de AT&T saptamanile viitoare.

In America Latina exista un singur handset, care merita mentionat, Samsung Omnia II, care va sosi pe piata prin TIM Brazilia, iar in Europa lista devine cu adevarat complexa. Oprindu-ne asupra Romaniei, descoperim modelul HTC Touch2, disponibil prin Orange incepand cu saptamanile viitoare, dar sosind si in Franta, Spania si Elvetia.

De mentionat la nivel european mai sunt si HTC Touch Pro2, de asemenea disponibil prin Orange in Romania, Franta si Marea Britanie, Toshiba TG01 (disponibil si in Romania), si LG GM750, disponibil in Germania, Spania si Olanda prin Vodafone. In Asia vorbim despre modelele ZTE X60 si HTC TOuch Diamond2. Pentru lista completa de terminale si operatori, aruncati o privire aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×